Ajankohtaista

1.4.2019

Lähtölaskenta verkkovalmennukseen alkaa NYT!

Ensimmäinen Ripsakan verkkovalmennus on pian täällä! (Kesä)Kuntoon Kotona -verkkovalmennus on matalan kynnyksen personal training -valmennusta, joka sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneellekin kuntoilijalle. Kuuden viikon aikana saat alkusysäyksen terveellisempiin elämäntapoihin, kohotat kuntoa monipuolisesti ja opit tekemään järkevämpiä valintoja ruokakaupassa ja keittiössä.

Verkkovalmennuksessa motivaatiota ylläpitävät valmentajan lisäksi muut pienryhmäläiset ja tukea ja kannustusta saat (sekä jaat) omassa suljetussa Facebook -ryhmässä. Lisäksi saat vastauksia treeniin, ruokavalioon ja jaksamiseen liittyviin kysymyksiin!

 

Tämä verkkovalmennus ei ole tusinatavaraa! Alkukartoituksen avulla ohjelmat sovitetaan yksilöllisesti jokaisen lähtö- ja kuntotasoon sopiviksi. Siksi myös aloituspaikkoja on rajoitetusti!

 

6 viikon (Kesä)Kuntoon Kotona -verkkovalmennukseen sisältyy:

 

– Viikoittain vaihtuvat treeniohjeet, jotka pystyt suorittamaan helposti kotona

– Jokaiselle viikolle omat kehonhuolto ja venyttelyvinkit

– Treenejä tukevan ruokavaliorungon, jonka avulla opit koostamaan päivän ateriat terveellisesti, saat aineenvaihdunnan liikkeelle ja nesteet kiertämään

– Suljetun Facebook-ryhmän, jossa jaat kokemuksia ja saat kannustusta sekä tsemppiä muilta ryhmäläisiltä ja valmentajalta

– Mahdollisuus kysyä treeniin, ruokavalioon ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä

– Innokkaimmille myös ekstratreenejä

 

Valmennus starttaa maanantaina 15.4. ja päättyy sopivasti kesän kynnyksellä. Ilmoittautumisaikaa on sunnuntaihin 14.4. saakka ja se alkaa NYT!

 

Verkkovalmennuksen hinta 65 €

 

Ilmoittautumiset sähköpostilla info@ripsakka.fi tai Facebookissa.

 

 

 

 

 

 

14.3.2019

Ravinto-ohjauksella kohti tavoitteita!

Lihas ei pyöristy ja treenitulokset junnaavat paikallaan kovasta harjoittelusta huolimatta? Vaakalukema ei hievahda edes kitudieetillä? Aina väsyttää eikä mikään oikein kiinnosta? Syy saattaa löytyä ruokalautaselta -tai oikeastaan siitä, mitä lautaselta ei löydy.

Ravintoaineiden viidakossa on helppo olla hukassa ja välillä syöminen tuntuu lähentelevän jo rakettitiedettä. Monesti melko pienillä ja yksinkertaisilla peliliikkeillä voi kuitenkin saavuuttaa yllättäviä muutoksia. Riittävä ja monipuolinen ruokavalio on usein ratkaisu painonpudotusongelmiin ja treenituloksetkin lähtevät (räjähdysmäiseen) nousuun.

Se, mitä kaveri suustansa alas laittaa ei välttämättä (lue: todellakaan!) toimi sinulla. Jokaisen keho ja arkielämä on omanlaisensa ja siksi yksilöllisellä ruokavaliolla pääset todennäköisesti helpoimmin ja nopeimmin tavoitteisiisi. Ruokapäiväkirja-analyysi voi paljastaa myös muut sudenkuopat, joihin aiemmat elämäntapamuutosyritykset ovat kaatuneet.

Jos ruokavalioremontti olisi paikallaan, apu löytyy viestin päästä! Ota yhteyttä sähköpostilla, Facebook-viestillä tai yhteydenottolomakkeella!

 

Kevään personal training -valmennukset

Teitkö uuden vuoden lupauksen paremmasta kunnosta tai terveellisemmästä elämästä? 

Haluatko lisätä lihasmassaa, kasvattaa voimaa tai pudottaa pari ylimääräistä kiloa?

Kevään valmennuspaikkoja on jäljellä vielä pari ja nopeat syövät hitaat! Tiedustelut ja yhteydenotot soittamalla (tai whatsapp-viestillä), sähköpostilla tai Facebookin kautta!

 

 

Lihaskuntojumppa maanantaisin 7.1. alkaen klo. 18.30

Kertamaksu 7 €, tunnin kesto n. 45min

Paikka:  Rajapirtti (Niukkalantie 1405, 59720 Uukuniemi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Facebook