Esittely

Olen Katri, 30 -vuotias terveystieteiden maisteri, yrittäjä ja äiti. Kokemusta erilaisten ryhmäliikuntatuntien ohjauksesta on jo lähes kymmenen vuoden ajalta. Ennen yritykseni perustamista työskentelin kuntokeskuksissa muun muassa Jyväskylässä ja Joensuussa sekä ohjasin kansalaisopiston kursseja. Eri ikäisiä personal trainer -valmennettavia olen tsempannut kohti tavoitteitaan vuodesta 2013 lähtien.

Harrastettuani ensin vuosia intohimoisesti kestävyysurheilua, päädyin opiskeluaikana kuntosalille joka vei täysin mennessään. Saliharjoittelu on ollut enemmän ja vähemmän tavoitteellista, ja myös kisalavat ovat tulleet tutuksi body fitneksen kautta. Nykyisin tavoitteena on kehittää kuntoa monipuolisesti ja nauttia urheilun tuomasta hyvästä olosta. Järkevä liikuntaharjoittelu hoitaa parhaassa tapauksessa niin kehoa kuin mieltä ja asiakkaiden kanssa painotan aina myös elämän muiden osa-alueiden huomioimista kokonaisuudessa.

Liikuntaharjoittelua tukeva ruokavalio on tavoitteellisen treenaamisen peruspilareita. Ilman riittävää ja ravintorikasta polttoainetta ei puntti nouse eikä askel lennä. Tiukoilla dieeteillä on toki joissain tilanteissa paikkansa ja oikein toteutettuna niillä voidaan saavuttaa näkyviä tuloksia lyhyessäkin ajassa, terveyttä vaarantamatta. Koska useimmiten tavoitteena ovat kuitenkin pysyvät elämäntapamuutokset, suosin asiakkaiden kanssa ennemmin lähestymistapaa joka perustuu maalaisjärkeen ja fysiologian lakeihin.

Personal trainerina ja valmentajana olen kannustava, mutta kuitenkin määrätietoinen ja tarvittaessa myös vaativa. Paras palkinto työstä on jakaa asiakkaiden onnistumisen kokemukset ja nähdä, kuinka liikunnan kipinä roihahtaa kunnolla liekkeihin!

 

Koulutus:

Terveystieteiden maisteri, Jyväskylän yliopisto/Liikuntatieteellinen tiedekunta

Spartan Gear toiminnallisen harjoittelun ohjaajakoulutus

BodyBalance -ohjaajakoulutus

ICG Myride+ -sisäpyöräilykoulutus

CrossCore Rotational Bodyweight Trainer -koulutus

CrossFit Basic Trainer -koulutus

 

Lisäksi fysioterapian, urheilupsykologian, urheiluravitsemuksen ja liikuntalääketieteen opintoja.

Facebook